Acasă Politic Din greșeală?

Din greșeală?

DISTRIBUIȚI
foto:evz.ro
foto:evz.ro

 148098 – 11102017 – Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la iesirea din plen, ca a votat din greseala in favoarea motiunii simple pe Sanatate. ”Vreau sa va spun ca, dupa pledoaria domnului Bichinet, nu am fost atent si am votat pentru motiune. Din greseala”, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Deputatul PMP Corneliu Bichinet a salutat, in plen, la sedinta de vot final, prezenta presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si a premierului Mihai Tudose, afirmand ca faptul ca au venit amandoi da un semnal. ”Am vazut doi oameni pe care trebuie sa-i recunoastem, prim-ministrul si Liviu Dragnea, coborand printre noi. Platon asa spunea in Republica: Am coborat in Pireu in sens de a veni din Atena in port. Eu ma bucur ca sunteti aici si ca ati venit amandoi pentru ca dati un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat 4 ani la UNCJR in momente de balans, trebuie sa dai dovada de inteligenta, iar Corneliu Bichinet de la Vaslui va spune direct: Tine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, a spus Bichinet.

Camera Deputatilor a respins miercuri motiunea simpla intitulata ”PSD dauneaza grav sanatatii”, initiata de PNL, USR si PMP. S-au inregistrat 97 de voturi pentru, 149 impotriva si 19 abtineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.