Acasă Social Administratie Fenomenele meteo extreme, dezbătute la Bucureşti

Fenomenele meteo extreme, dezbătute la Bucureşti

DISTRIBUIȚI

 148135 – 13102017 – Viceprim-ministrul, ministrul Mediului, Grațiela-Leocadia Gavrilescu, participă luni, 16 octombrie 2017, la conferința internațională Fenomene meteo extreme și sisteme de avertizare timpurie în contextul managementului riscului dezastrelor naturale, ce va avea loc în București, la hotel Marshal Garden. Conferința se defășoară în contextul proiectului Săptămâna adaptării la schimbările climatice, proiect finanțat din Fondul pentru Relații Bilaterale în cadrul programului RO 07, prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, Ministerul Mediului având rol de Operator de Program.

Evenimentul aduce împreună specialiști din instituțiile din România cu atribuții în prevenirea și managementul riscului dezastrelor naturale, precum și alți experți internaționali din domeniile meteorologiei, hidrologiei și științelor mediului, alături de reprezentanți ai autorităților locale și naționale.

Cu această ocazie, se creează un grup de lucru multidisciplinar (specialiști din diferite domenii, autorități locale și naționale), care vor continua activitatea de identificare a noi măsuri de prevenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.