Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Încă o bandă de proxeneți destructurată de Poliție

Încă o bandă de proxeneți destructurată de Poliție

DISTRIBUIȚI

 147928 – 03102017Polițiștii prahoveni efectuează, marți dimineață, cinci percheziții în municipiul București și în județul Ilfov, într-un dosar în care sunt vizate persoane bănuite de proxenetism și șantaj, acestea obținând din activitatea infracțională aproximativ un milion de euro.

IPJ Prahova susține că, în perioada mai-octombrie, persoanele în cauză ar fi racolat tinere pe care le-ar fi determinat să practice prostituția atât în țară, cât și în străinătate. ”Pentru îndeplinirea activității infracționale, cei vizați ar fi creat aparența unei relații intime cu victimele, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoțională a acestora pentru a le determina să practice prostituția. În situația în care acestea refuzau să mai practice prostituția, aceștia ar fi recurs la amenințări cu acte de violență”. Conform acestora, din activitatea infracțională a fost obținută suma de aproximativ un milion de euro. Cinci persoane vor fi duse la audieri în urma perchezițiilor.

La descinderi participă și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Prahova, polițiști din cadrul IPJ Ilfov și jandarmi, cu sprijinul celor de la Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.