Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Încă o etapă de vaccinare orală a vulpilor din Ilfov

Încă o etapă de vaccinare orală a vulpilor din Ilfov

DISTRIBUIȚI

 148052 – 09102017 – În conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 55 din 16 ianuarie 2008, modificată şi completată prin Hotărârea nr. 751 din 25 iulie 2012, pentru aprobarea Programului strategic privind supravegherea, controlul şi eradicarea turbării la vulpe în România, CJ Ilfov informează că în luna octombrie 2017 se desfăşoară campania a doua de vaccinare orală a vulpilor cu momeli vaccinale pentru anul în curs prin distribuţie aeriană şi manuală. Distribuţia aeriană se desfăşoară pe parcursul întregii luni, conform graficului transmis de ANSVSA.

Distribuţia manuală a momelilor vaccinale la vizuini se efectuează de către personalul din cadrul DSVSA Ilfov împreună cu reprezentanţi ai fondurilor cinegetice.

Premergător, acţiunea de vaccinare este mediatizată pe plan local prin intermediul materialelor informative (afişe informare, avertizare şi materiale informative cronologice), acestea sunt afişate în locuri publice de către prestatorii de servicii, conform procedurii de vaccinare antirabică aeriană la vulpi.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.