Acasă Anchete Interne Mia de euro și polițistul

Mia de euro și polițistul

DISTRIBUIȚI

148236 – 19102017 – Ofițerii de poliție judiciară ai DGA Giurgiu au prins un agent de poliție după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 3.000 lei de la o persoană denunțătoare în cauză.

La 15 octombrie, poliţistul a constatat infracţiunea de ”refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge”, săvârşită de denunţător, dispunând totodată suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. O zi mai târziu, poliţistul i-a pretins denunțătorului suma de 3.000 de lei pentru a-şi exercita influența, printr-un intermediar, asupra procurorului care supraveghează urmărirea penală în cauză, în vederea dispunerii unei soluții favorabile denunţătorului şi restituirii permisului de conducere.

A doua zi, poliţistul i-a pretins denunţătorului încă 1.500 de lei, pentru a administra probe în cauza penală astfel încât aceasta să fie soluţionată prin clasare, solicitând ca, în cursul zilei următoare, să primească prima tranşă, respectiv 3.000 de lei. La 18 octombrie a.c., după constatarea infracţiunii flagrante, s-a dispus reţinerea suspectului pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, ulterior Tribunalul Giurgiu dispunând măsura preventivă a arestului la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.