Acasă Social Administratie O demisie grăbită

O demisie grăbită

DISTRIBUIȚI
foto:capital.ro

 

foto:capital.ro

148278 – 24102017 –   Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunțat, marți dimineața, în gara din Deva, demiterea din funcție a directorului CFR SA, Marius Chiper. Ministrul, aflat în vizită în județul Hunedoara, a fost nemulțumit că trenul cu care a călătorit pe ruta București – Deva a avut o întârziere de o oră, în condițiile în care nu a fost viscol, caniculă sau probleme cu terasamentul.

“Nu se poate să tolerăm lipsa de respect față de cetățeni. Eu nu voi mai tolera, toleranța este zero. (…) În legătură cu domnul Chiper, problemele cu întârzierile trenurile nu sunt, în primul rând, din cauza faptului că materialul rulant este învechit. Sunt din cauza infrastructurii care provoacă aceste întârzieri. De aceea, dânsul astăzi a fost demis. Nu pot să înțeleg cum, de exemplu, pe calea ferată București – Constanța, în care s-au investit sute de milioane de euro pentru a fi modernizată și care este cea mai modernă cale ferată din România, nu pot să înțeleg de ce într-o zi frumoasă, cu 20 de grade afară, trenul trebuie să întârzie zeci de minute”, a spus Stroe.

La scurt timp după anunțul ministrului, CFR a anunțat că Marius Chiper, director general interimar în cadrul societății din decembrie 2015, și-a înaintat demisia din motive personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.