Acasă Vest Caras-Severin Şase cetăţeni străini, opriţi la frontiera cu Serbia

Şase cetăţeni străini, opriţi la frontiera cu Serbia

DISTRIBUIȚI

148227 – 19102017 –  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa – judeţul Caraş Severin, în cooperare cu lucrători din cadrul Postului de Poliție Ciuchici, au depistat la frontiera cu Serbia șase cetăţeni din Iran și Irak, care încercau să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.

“În data de 18.10.2017, ora 13.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa – I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu lucrători din cadrul Postului de Poliție Ciuchici, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, pe raza localităţii de frontieră Ciuchici, șase cetăţeni străini care se deplasau spre interiorul ţării.

Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră Oraviţa pentru cercetări”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Sursa citată mai precizează că trei cetăţeni din Irak și trei din Iran, și internționau să ajungă în vestul Europei. Acum sunt cercetați pentru  trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Autorităţile de frontieră sârbe vor fi anunțate pentru cercetarea în comun aplicarea acordului de readmisie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.