Trei dintr-un foc pentru polițiștii ilfoveni
De Andras Rozalia pe 11 Oct, 2017 la 01:09 PM | Din categoria Ilfov, Noutati, Social, Stiri, Uncategorized | cu 0 Comentarii

 148097 – 11102017 –  La 10 octombrie a.c., polițiștii din Buftea au depistat şi reţinut un individ de 49 de ani pe numele căruia Judecătoria Buftea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la trei ani, patru luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere suspendat.

De asemenea, IPJ anunță că aseară, la orele 20.20, polițiștii din Otopeni au identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Călărași, față de care Judecătoria Sector 3, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Același lucru l-au făcut și poliţiştii din Popeşti-Leordeni, care au depistat pe raza comunei Vidra un individ de 35 de ani, din județul Dâmbovița, pe numele căruia Tribunalul Giurgiu a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 6 ani și 20 de zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Cei în cauză au fost depuși la Penitenciarul Rahova.

 

About -

Lasa un comentariu

Poti folosi aceste taguri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Translate »