Acasă Externe Agenda Europeana Vicepreședinte al CE, în România

Vicepreședinte al CE, în România

DISTRIBUIȚI

148298 – 26102017 –  Valdis Dombrovskis, vicepreședinte al Comisiei Europene, responsabil pentru euro și dialog social, stabilitate financiară, servicii financiare și Uniunea piețelor de capital, se va afla la București în zilele de 26 și 27 octombrie 2017, pentru o vizită în cadrul Semestrului european.

Vizita vicepreședintelui Dombrovskis include întâlniri bilaterale cu Klaus Iohannis, președintele României, Ionuţ Mișa, ministrul Finanțelor Publice, și Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României, precum și o întâlnire cu partenerii sociali.

Joi, 26 octombrie, înaltul oficial european va susține un discurs de încheiere la conferința ”10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană: de la coeziune la convergență”, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, cu sprijinul Băncii Naționale a României.

Vineri, 27 octombrie, vicepreședintele Dombrovskis va avea un discurs în deschiderea conferinței ”Creșterea favorabilă incluziunii sociale – Provocări și oportunități”, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în contextul Semestrului european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.