Acasă Economie Vin americanii!

Vin americanii!

DISTRIBUIȚI

148151 – 16102017 – Premierul Mihai Tudose și mai mulți miniștri vor participa, în perioada 18-20 octombrie, la cel cel mai mare eveniment de promovare comercială organizat anual de către Departamentul Comerțului al SUA –  Trade Winds, aflat la a zecea ediție.

Aproximativ 100 de companii americane vor veni la București și vor avea contacte cu  peste 50 de companii românești, prilej pentru aceste firme să dezvolte proiecte comune.

”Inițiativa Departamentului Comerțului al SUA de a organiza cea de-a zecea ediție a Trade Winds în România și în alte patru state din Europa de Sud-Est – Bulgaria, Croația, Grecia și Serbia – demonstrează importanța pe care Administrația SUA o acordă acestei regiuni și, în mod special, țării noastre. Guvernul României a abordat cu importanța cuvenită acest forum economic de amploare și împreună cu echipa mea am răspuns pozitiv tuturor solicitărilor primite din partea Ambasadei SUA și a Commerce Department”, a afirmat premierul Mihai Tudose.

Între firmele americane care vor participa la ediția a zecea a  Trade Winds sunt atât companii consacrate precum IBM, producătorul rachetelor Patriot – Raytheon, Kestral, Harris Corporation (space intelligence), SAS Institute (software), Perry Baromedical Corporation (producator de echipamente medicale), cât și IMM-uri din SUA care  reprezintă un interes deosebit pentru noi, în special din perspectiva transferului de know-how și al inovării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.