Acasă Anchete Interne Alte percheziţii în Vâlcea

Alte percheziţii în Vâlcea

DISTRIBUIȚI

148388 – 01112017 – În această dimineaţă, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciile Județene Anticorupție (SJA) Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți și Dâmbovița, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au efectuat 9 percheziții pe raza județului Vâlcea, atât la sediul unei instituții publice, cât și la locuințe ale unor persoane fizice.

Activitățile procedurale sunt realizate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada septembrie-octombrie 2017.

Simultan cu activitățile de percheziție domiciliară au avut loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea și s-au efectuat verificări și ridicări de înscrisuri la instituții publice din jud. Vâlcea de către polițiștii D.G.A.

La finalizarea activităților procedurale, au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea 5 persoane, în baza mandatelor de aducere emise de procuror. Pentru realizarea acestor activități s-a beneficiat şi de sprijinul  de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova și Direcției Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.