Acasă Anchete Interne Armele la control!

Armele la control!

DISTRIBUIȚI

 148810 – 27112017  – La 25 noiembrie a.c. polițiștii ilfoveni au acționat pe raza localitățiilor Popești-Leordeni, Cornetu, Chiajna, Chitila și Balotești în vederea prevenirii și combaterii încălcărilor regimul armelor și munițiilor și a braconajului cinegetic. Cu ocazia acțiunii, polițiștii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor pe numele unui individ de 45 de ani, deoarece acesta deținea în mod ilegal în locuința sa, din Balotești, o armă de tir cu aer comprimat.

Un alt bărbat, de 50 de ani, din București, a fost depistat, pe raza localității Popești-leordeni, în timp ce se întorcea de la o partidă de vânătoare, efectuată pe un fond de vânătoare, din localitate, unde împușcase un porc mistreț fără a-l menționa în autorizația de vânătoare. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de braconaj.

De asemenea, în urma acțiunii au fost aplicate și patru sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor (transportul armelor fără respectarea prevederilor legale), împotriva contravenienților fiind emise și dispoziții de anulare a dreptului de deținere, port și folosire a armelor și munițiilor.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.