Acasă Politic Florin Cîţu: Scenele din fața DNA, un spectacol trist pentru România

Florin Cîţu: Scenele din fața DNA, un spectacol trist pentru România

DISTRIBUIȚI

 148574 – 13112017 – Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a criticat tabloul de luni dimineaţă de la DNA, unde Liviu Dragnea a fost susţinut de zeci de membri ai PSD. Liberalul a declarat la RFI că e un „spectacol trist”.

În opinia lui Florin Cîţu, este „un spectacol trist pentru România, la 27 de ani după comunism să ajungem să avem astfel de spectacole. Nu mai vorbim de oameni care au dosare, oameni cu condamnări penale să vină şi să facă în România reforma justiţiei. Spectacolul acesta trist pentru România nu-l vedem doar noi, îl văd şi investitorii străini, îl vede toată Europa, îl vede toată lumea şi atunci când România va fi marginalizată pe scena internaţională, va trebui să ne uităm la aceste spectacole, ca cel de astăzi, în care Liviu Dragnea se duce acolo şi este aplaudat de proprii oameni, unii dintre ei chiar cu dosare penale”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la DNA luni dimineaţă, el fiind aşteptat de aproximativ 50 de membri de partid, între care vicepremierul Paul Stănescu, deputatul Claudiu Manda şi Marian Neacşu, secretarul general al partidului, care a spus că “orice coleg aflat în impas are nevoie de susţinere”.

Liderul PSD a ieşit de la DNA după aproximativ o jumătate de oră de audieri, el refuzând să facă declaraţii. Surse judiciare citate de agenţiile de presă spun că Liviu Dragnea ar avea calitatea de suspect într-un nou dosar, al treilea, privind fapte de corupţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.