Acasă Economie Guvernul merge înainte cu modificarea Codului Fiscal

Guvernul merge înainte cu modificarea Codului Fiscal

DISTRIBUIȚI

 148504 – 08112017 – Guvernul discută, în ședința care a început la orele 13.30, proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii 227/2015 privind Codul fiscal. De asemenea, printre proiectele de acte normative care sunt incluse pe agenda ședinței se numără și un proiect de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgență familiilor afectate de accidentul care a avut loc în 30 octombrie la Mina Uricani, din județul Hunedoara.

De asemenea, Guvernul discută un proiect de OUG pentru modificarea Legii apelor, dar și un proiect de OUG privind modificarea ordonanței de urgență 12/2006 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței pe filiera cerealelor și a produselor procesate din cereale.

Pe agenda ședinței se mai află un proiect de lege pentru realizarea ‘”Capabilității de apărare aeriană cu baza la sol”’ aferentă programului de înzestrare esențial ”Sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM)”, dar și un proiect de lege privind desființarea Institutului Teologic Romano-Catolic din București.

Pe agenda ședinței Executivului se află și un proiect de hotărâre pentru modificarea Normelor metodologice pentru aplicarea OUG 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, aprobate prin HG 479/2003.

De asemenea, Guvernul va discuta un proiect de hotărâre privind unele măsuri pentru organizarea la București, pe 23 și 24 noiembrie, a celei de-a doua ediții a Forumului România-Republica Moldova în domeniul justiției, dar și un proiect privind înscrierea unui imobil în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea acestuia în administrarea Ministerului Justiției.

Totodată, pe agenda ședinței se află un memorandum cu tema ”Aprobarea constituirii unui grup de lucru interministerial în vederea identificării soluțiilor alternative pentru rezolvarea încălzirii, în afara soluției reprezentată de lemnul de foc”, dar și un memorandum referitor la împuternicirea ministrului Culturii să accepte o donație în favoarea statului român.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.