Acasă Social Administratie Înghesuială mare la bani mulți și siguri

Înghesuială mare la bani mulți și siguri

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

148669 – 20112017  – Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este de părere că targul de joburi organizat de Municipalitate a fost un succes. Peste 20.000 de bucuresteni si-au depus CV-urile pentru a se angaja la companiile municipale infiintate de primarie.

Targul de Joburi organizat de Primaria Municipiului Bucuresti si-a inchis portile dupa doua zile, reprezentantii companiilor municipale participante oferind informatii pentru mii de bucuresteni care s-au aratat interesati de oferta de munca a Municipalitatii.

Gabriela Firea: ”Targul de Joburi organizat de Primaria Capitalei a reprezentat un adevarat succes, pentru cele 2.000 de posturi oferite de Companiile Municipale aplicand peste 20.000 de cetateni. Bucurestenii ne-au aratat astfel ca au incredere in proiectele Municipalitatii si doresc sa contribuie la imbunatatirea serviciilor publice, precum si la dezvoltarea orasului. Cele 22 de companii municipale vor reprezenta o alternativa sanatoasa a vechiului model administrativ si vor presta servicii publice in beneficiul cetatenilor”.

In perioada imediat urmatoare se vor analiza CV-urile primite, dupa care se vor organiza o serie de interviuri de angajare, in urma carora se vor selecta aplicantii. De asemenea, reprezentantii societatilor comerciale vor tine legatura si cu cetatenii care nu vor fi selectati in urma interviurilor, in vederea ocuparii unor posturi viitoare, care se vor crea ca urmare a diversificarii activitatii societatilor municipale.

Companiile la care s-au depus cele mai multe CV-uri au fost Compania Sport pentru Toti (1.468), Compania de Iluminat Public (1.405), Compania Consolidari (1.391) Compania Dezvoltare Durabila (1.376), Publicitate si Afisaj (1.104).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.