Acasă Politic PSD zice ca va fi bine, chiar dacă Opoziția îi blochează proiectele

PSD zice ca va fi bine, chiar dacă Opoziția îi blochează proiectele

DISTRIBUIȚI
foto: botosaniexclusiv.ro

148412 – 02112017 – Deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat joi, 2 noiembrie, că România se va încadra în ținta de deficit, la fel cum va atinge și creșterea economică prognozată de Guvern, dar care a fost pusă la îndoială de multe organisme financiare, dar și de cei din Opoziție.

”Cu toate că la câteva săptămâni membrii PNL și USR depun în Parlament moțiuni  împotriva guvernului PSD-ALDE, colegii noștri din Executiv continuă să pună în aplicare programul angajat în fața românilor prin care majorează salariul minim, cresc punctul de pensie, scad nivelul de taxare a angajaților și firmelor și reduc cota de impozitare pentru toate tipurile de activități independente”, a declarat Rotaru.

Scopul ultimelor decizii este acela de a reduce presiunea fiscală asupra veniturilor populației și, implicit, de a contribui la creșterea nivelului de trai, încurajarea mediul de afaceri, îndeosebi în ceea ce privește realizarea de investiții.

”Cei din Opoziție nu au nicio idee prin care să crească nivelul de viață al cetățenilor și nu sunt interesați să depună nicio inițiativă legislativă în acest sens. De aceea, pun pe hârtie discursuri în care ne jignesc și ne denigrează. Încearcă permanent să ne blocheze măsurile prin care am reușit să avem cea mai mare creștere din Europa în acest an și să o menținem la un nivel ridicat, peste 5,5%. Se pare că nu le convin rezultatele bune la nivel financiar și, în același timp, majorăm și veniturile românilor. De aceea ne atacă proiectele de legi la Avocatul Poporului sau la Curtea Constituțională”, a completat deputatul social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.