Acasă Politic Raluca Turcan cere demisia lui Ionuţ Mişa

Raluca Turcan cere demisia lui Ionuţ Mişa

DISTRIBUIȚI

148482 – 07112017 –  Tot ce se întâmplă în domeniul fiscal este un dezastru, a declarat la RFI deputatul  Raluca Turcan. Liderul deputaţilor liberali le cere demisia ministrului de Finanţe şi şefului PSD.

În opinia deputatului Raluca Turcan, „cel mai sănătos lucru care ar trebui să se întâmple ar fi demisia lui Ionuţ Mişa şi a şefului lui direct, care este Liviu Dragnea, nu este Mihai Tudose. Toată lumea cunoaşte, în special oamenii din aparatul Ministerului Finanţelor, că Ionuţ Mişa a supravieţuit în funcţia de ministru al Finanţelor doar prin obedienţa permanentă pe care a arătat-o faţă de Liviu Dragnea”.

„Din punctul nostru de vedere, tot ceea ce se întâmplă în momentul de faţă, pe partea aceasta de fiscalitate este un dezastru, din perspectiva agenţilor economici oneşti, un dezastru din perspectiva angajaţilor, fie la stat, fie la privat, care speră că în România va exista un cadru fiscal care să le permită să muncească mai mult, mai bine şi să fie mai bine plătiţi”, a mai spus deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.