Acasă Politic Ramona Bălăcuță, șefa femeilor liberale din Ilfov

Ramona Bălăcuță, șefa femeilor liberale din Ilfov

DISTRIBUIȚI

 148693 – 20112017  –  La 18 noiembrie, la Dragomirești Vale au avut loc alegeri pentru conducerea organizației de femei a PNL Ilfov. 116 persoane au ales ca pentru următorul mandat organizația județeană de femei a PNL să fie condusă de Ramona Bălășcuță, cea care coordonează și filiala Voluntari a partidului.

Alături de liderul PNL Ilfov, Hubert Ștefan Thuma, au participat la eveniment prim-vicepreședintele regiunii București – Ilfov Marian Petrache, parlamentarii liberali de Ilfov Nicoleta Pauliuc și Mihai Culeafă, prim-vicepreședintele PNL Ilfov Ionel Scrioșteanu, liderul organizației PNL București Cristian Bușoi, primari și viceprimari liberali din județ.

”Dacă astăzi m-am aflat în fața invitaților speciali și a multor doamne în postura de candidat la conducerea Organizației Femeilor Liberale din Ilfov nu a fost pentru că mi-am dorit o funcție. A fost pentru că eu, Ramona Bălășcuță, știu că OFL Ilfov este o poveste, știu că OFL Ilfov este un mesaj: Să vrei, să poți, să meriți! Începând de astăzi totul este despre voi, femei abile, diplomate, determinate, femei de carieră, inclusiv politică”, a declarat Bălășcuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.