Acasă Anchete Interne Interlopii, plin de tupeu

Interlopii, plin de tupeu

DISTRIBUIȚI
foto:news.ro

148909 – 05122017 – Un ofițer de la Serviciul de Acțiuni Speciale este în stare gravă la spital după ce marți dimineață a fost atacat cu o sabie de un suspect, în timpul unor percheziții în Rădăuți. Acesta participa la percheziții privind destructurarea unei grupări de trafic de droguri, informează digi24.

Luptătorul SAS a fost preluat în stare gravă de ambulanță, după ce a fost lovit cu o sabie, la cap și la un braț.

„În această dimineață, polițiștii din cadrul Biroului Combaterii Crimei Organizate Suceava au avut o acţiune pe linie de droguri. Au fost organizate opt echipe pentru opt percheziții și aducerea la audieri a patru persoane. La una dintre locaţii, în Rădăuţi, un bărbat a atacat și a rănit cu o sabie în zona capului și a braţului un luptător al Serviciului de Acţiuni Speciale. În acest moment, colegul e la spital, medicii depun toate diligenţele penru salvarea vieţii”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt la IGPR, pentru sursa citată.

Acesta a precizat că atacatorul a mai fost arestat tot pentru trafic de droguri, în luna iulie a anului trecut, a fost pus în libertate după 30 de zile, iar în octombrie anul acesta a fost ridicat din nou de poliție și pus sub control judiciar.

„Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care,în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”, arată Poliția Română într-un mesaj.

Totodată, MAI a emis un comunicat în care dă precizări despre starea de sănătate a ofițerului SAS:

„El a fost transportat la spitalul din Suceava unde este supus unei evaluări medicale aprofundate. Specialiştii de la Departamentul Pentru Situaţii de Urgenţă din MAI monitorizează situaţia şi dacă se va impune o intervenţie neurochirurgicală, colegul nostru o să fie transportat la un centru medical universitar. De asemenea, un elicopter SMURD este pregătit de intervenţie, pentru cazul în care va fi nevoie”, arată Ministerul Afacerilor Interne. Ulterior, acesta a fost transferat la  un spital din Iași.

„E o altă întâmplare nefericită, în care un polițist al Poliției Române e rănit în misiune. Suntem mobilizați pentru salvarea lui. După ce a fost evaluat la Rădăuţi, e transportat la un spital din Iaşi. Acolo va fi evaluat mult mai profund și analizăm cu cei de la DSU, care monitorizeaz situația lui, să vedem în situația în care se impune o intervenție neurochirurgicală, să-l transportăm la un centru medical universitar”, a spus Carmen Dan, pentru digi24.

MAI precizează că agresorul a fost reţinut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.