Acasă Politic Miting da, dar cu altă temă

Miting da, dar cu altă temă

DISTRIBUIȚI
foto:digi24.ro

148897 – 04122017 – Liderii PSD s-au reunit, duminică seara, într-o ședință în care au decis organizarea unor mitinguri de amploare în București și în mai multe orașe ale țării împotriva ”statului paralel”.

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, susține, de exemplu, că nu a participat la ședința în care s-au luat aceste decizii și, pe cale de consecință, nu știe dacă va organiza un miting în organizația sa ori nu.”Eu n-am fost aseară la nicio discuție în sediul central al partidului și nu știu ce decizie s-a luat. Când mă lămuresc o să vă spun dacă se va organiza sau nu (…) Dacă sunt convocat, sigur că particip la o astfel de discuție. Eu am făcut mitinguri când nu făcea nimeni. Problema e că nu știu ce s-a discutat aseară”, a declarat Țuțuianu, care a precizat că ar organiza un miting doar pentru apărarea libertăților fundamentale ale omului.

De asemenea, există mai mulți lideri de organizații, inclusiv cei din București, care nu doresc organizarea unui asemenea miting.

Nici partenerul de coaliție, ALDE, prin vocea președintelui Călin Popescu-Tăriceanu, nu vede oportună organizarea unui miting. Tăriceanu așteaptă convocarea unuei ședințe commune cu PSD pentru a vedea despre ce e vorba.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.