Acasă Anchete Interne Percheziții la contrabandiști de țigări și de ”bombe”

Percheziții la contrabandiști de țigări și de ”bombe”

DISTRIBUIȚI

149047 – 13122017 – Polițiști din Capitală efectuează miercuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, 43 de percheziții domiciliare în București și pe raza județelor Ilfov, Buzău, Dâmbovița și Cluj, într-un dosar de contrabandă cu țigarete și articole pirotehnice, fiind puse în aplicare 42 de mandate de aducere, informează DGPMB.

Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, în perioada 2013 – 2017 ar fi comercializat țigarete și articole pirotehnice provenite din contrabandă. Persoanele vizate vor fi conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2.

La acțiune participă polițiști din cadrul Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice ale Sectoarelor 1 – 6, din cadrul Secțiilor 6 – 9 Poliție, Serviciului de Investigații Criminale Sector 2 și al Serviciului Acțiuni Speciale, precum și polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din Inspectoratul General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.