Acasă Stiri Locale Bucuresti-Ilfov Poftiți la “Seara de aur a faptelor bune”!

Poftiți la “Seara de aur a faptelor bune”!

DISTRIBUIȚI

149043 – 13122017

Fundația Gimmyni și Asociația Împreună Pas cu Pas vă invită joi, 14 decembrie, de la orele 18.00 la Sala Rondă din Parcul Tei, la evenimentul caritabil “Seara de aur a faptelor bune”.

”Dorința de a face celor din jur fiecare zi mai frumoasă ne-a motivat ca și în acest an să continuăm campania de donații. Scopul acestei campanii este de a colecta donațți constând în jucării,
dulciuri, fructe, cărți si rechizite  pentru copiii diagnosticați cu autism, sindromul Down și pentru cei cu afecțiuni neuro-psihomotorii, dar și pentru cei care provin din familii cu posibilității reduse”, susțin organizatorii.

“Seara de aur a faptelor bune” este un eveniment caritabil organizat de Fundația Gimmyni și Asociația Împreună Pas cu Pas, în parteneriat cu Imperial Corporate Events.

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej potrivit pentru a ne aduce aminte de cât de generoși și inimoși putem fi cu cei de lângă noi care au mai multă nevoie!

Scopul evenimentului este de a oferi bucurie copiilor cu nevoi speciale, pe care ne dorim să-i ajutăm să se simtă bine în societate, nu marginalizați sau uitați.

100 de inimi generoase vor dărui și 100 de inimi de copil vor primi de sărbători câte o surpriză.

 

Desfășurarea evenimentului

18:00-18:30 – Primirea invitatilor

18:30-18:45 – Cateva cuvinte adresate invitatiilor din partea organizatorilor

18:45-19:00 – De la parinte la parinte. Bucuria si neputinta parintilor care au copii cu nevoi speciale.

19:00-19:30 – Recital colinde cu Alina Danciu

19:30-20:00 – Gasca Zurly

20:00-20:30 – Mos Craciun a sosit! (In asteptarea lui Mos Craciun copiii vor primi cadouri si se vor imparti cu ajutorul spiridusilor).

20:30 – Încheierea evenimentului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.