Acasă Politic „Cartea neagră a guvernării PSD – ALDE”

„Cartea neagră a guvernării PSD – ALDE”

DISTRIBUIȚI
Foto: digi24.ro

 149526 – 23012018 – PNL a prezentat astăzi Cartea neagră a guvernării PSD – ALDE la un an de mandat. Preşedintele partidului, Ludovic Orban, a declarat că 2017 a fost un an pierdut pentru România, iar analiza făcută de liberali arată că ţara noastră se îndreaptă într-o direcţie greşită din punct de vedere democratic, economic şi social. Liberalii au făcut o analiză critică a primului an de guvernare PSD – ALDE şi au constatat că, din 724 de măsuri asumate prin programul de guvernare, doar 33 au fost îndeplinite.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spunea că în domenii importante precum educaţia, sănătatea şi economia gradul de realizare a măsurilor este mai mic de 5%.

Documentul realizat de PNL are 225 de pagini şi este structurat pe domenii de activitate, iar din analiză reiese că în 2017 cheltuielile bugetare au depăşit cu mult veniturile încasate, iar cheltuielile nu au fost destinate unor măsuri de dezvoltare, ci pentru cheltuieli de personal.

Mai mult, PNL susţine că PSD-ALDE a preluat economia cu o rată a inflaţiei de 0,2%, iar aceasta a ajuns, în 2017, la 3,3%.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spunea că actuala coaliţie s-a dovedit incapabilă să conducă ţara şi Cartea neagră întocmită de liberali demonstrează că programul electoral al PSD – ALDE a fost cea mai mare vânzare de iluzii din istoria recentă a României. Sursa: romania-actualitati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.