Acasă Economie Consiliul Concurenţei: Două ghiduri, în consultare publică

Consiliul Concurenţei: Două ghiduri, în consultare publică

DISTRIBUIȚI

 149538 – 25012018 – Consiliul Concurenţei a lansat, miercuri, în consultare publică două ghiduri care conţin elementele esenţiale pe care trebuie să le conţină contractul prin care se încredinţează prestarea serviciului public de alimentare a populaţiei cu energie termică şi a serviciului public de transport local de persoane, potrivit unui comunicat al instituţiei, remis miercuri publicităţii.

Cele două ghiduri conţin o serie de recomandări pentru a veni în sprijinul activităţii autorităţilor administraţiei publice locale în gestionarea celor două servicii publice.

Totodată, recomandările au fost redactate din perspectiva legislaţiei comunitare şi naţionale în domeniul concurenţei şi a ajutorului de stat.

Consiliul Concurenţei precizează că pe pagina sa de Internet pot fi consultate: ghidul privind conţinutul actului de încredinţare a serviciului public de alimentare a populaţiei cu energie termică din punct de vedere al regulilor de concurenţă şi ajutor de stat; precum şi ghidul privind conţinutul actului de încredinţare a serviciului comunitar de utilitate publică de transport local de persoane.

De asemenea, Autoritatea de Concurenţă invită persoanele interesate să transmită Consiliului  Concurenței observații și propuneri cu privire la conținutul acestor ghiduri până la data de 17 februarie 2018.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.