Acasă Anchete Continuă contrabanda cu țigări la granița cu Bulgaria

Continuă contrabanda cu țigări la granița cu Bulgaria

DISTRIBUIȚI

­149433 – 17012018 – Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunse în bagajele unei femei din Bulgaria, peste 3.000 pachete cu țigări pe care aceasta a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 16 ianuarie 2018, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunse în bagajele unei femei, în vârstă de 39 de ani, pasageră în microbuz, 3.120 pachete cu țigări de diferite mărci, pentru care persoana nu avea documente legale. La cercetări, femeia a declarat că a cumpărat țigările de la un magazin din Bulgaria și urma să le transporte în state din vestul Europei pentru a le comercializa unor cunoscuți.

Ţigările, în valoare de 53.680 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de țigări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.