Acasă Anchete Interne Cu ce se mai ocupă şi agenţii Poliţiei Rutiere

Cu ce se mai ocupă şi agenţii Poliţiei Rutiere

DISTRIBUIȚI

  149294 – 08012018 – Pedofilul care a agresat, vineri dimineață, doi copii în lift, într-un bloc din București a fost prins de polițiști. Bărbatul, care lucra în cadrul Brigăzii Rutiere, și-a recunoscut faptele, anunţă Digi24. Suspectul le-a declarat polițiștilor că îi plac copiii, dar nu se consideră vinovat de vreo infracțiune.

Mama  copiilor agresați  a declarat că a fost „șocată să afle” că agresorul lucrează în Poliție. De asemenea, femeia a spus că pedofilul „trebuie omorât” pentru faptele sale. Dumitru Coarnă,  preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), a declarat că bărbatul a fost jandarm și a fost transferat  pe un post de șofer al unui șef de Poliție, în urmă cu câțiva ani. Bărbatul a fost căsătorit și are doi copii. Poliția Capitalei a deschis, de asemenea, o anchetă internă.

E căsătorit, are 2 copii, el vine prin transfer de la Jandarmerie. Aceste fapte anulează munca noastră din ultimii ani.  E nevoie de o anchetă în cadrul Poliției, trebuie să verificăm cum a putut rămâne în sistem atâta timp pentru că există și o faptă din 2015. Practic, poliția este îngenuncheată. Trebuie să spunem pe nume, Stan Eugen a efectuat fapte de pedofilie. Era șoferul șefului de serviciu” a declarat Dumitru Coarnă pentru sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.