Acasă Economie Declarația 600 este istorie

Declarația 600 este istorie

DISTRIBUIȚI
foto: facebook.com

149606 – 30012018 – Românii nu trebuie să mai depună formularul 600. E anunţul oficial făcut de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, în urmă cu puţin timp. Iniţial declarația 600 trebuia depusă până la finalul acestei luni de toţi cei care, anul trecut, au obținut venituri din activități independente echivalente cu cel puțin 12 salarii minime pe an.

„Nimeni nu trebuie să mai depună niciun fel de formular 600. Din moment ce noi spunem, foarte clar, că vom găsi o soluție pentru a nu se mai depune acest formular, nu are rost ca cineva să mai stea pe drumuri pentru a depune un astfel de formular”, a declarat Teodorovici.

„De azi înainte, vor fi lucrurile cele mai simple alese, pentru că așa e normal fie”, a adăugat el, când a fost întrebat ce soluții va găsi Ministerul Finanțelor. ”În legătură cu declarația 600, primul pas va fi în prima ședință de Guvern, se va amâna depunerea acestui formular, urmând ca la MFP să încercăm o soluție normală, logică, fie chiar prin comasarea declarației 200 cu 600”, a spus Eugen Teodorovici, la ieșirea sa de la audierea din comisiile parlamentare. Sursa: Digi24

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.