Acasă Politic Nimeni nu vrea să îi ia locul

Nimeni nu vrea să îi ia locul

DISTRIBUIȚI

149333 – 10012018 – Premierul nu l-a demis miercuri pe șeful Poliției Române, așa cum a cerut ministrul de Interne Carmen Dan. Tudose a anunțat miercuri, la începutul ședinței de Guvern, după întâlnirea cu polițistul, că i-a dat acestuia o săptămână pentru a-i prezenta un raport despre măsurile pentru remedierea situației.

„Am avut o discuţie cu Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul care a fost gata abia azi dimineaţă, am înţeles de pe surse că nouă propunere şi-a declinat intenţia de a ocupa funcţia, şi i-am cerut dl Despescu că într-o săptămână să îmi prezinte măsurile luate de domnia sa”, a spus Tudose, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul a lăudat chiar eficienta poliţiştilor, susţinând că l-au prins pe colegul lor în două zile. În realitate însă, agresiunea asupra copiilor din lift a avut loc vineri, 5 ianuarie, iar poliţia a anunţat că l-a prins pe făptaş luni, 8 ianuarie.

„Este de remarcat, totuşi, că făptaşul a fost prins în două zile. De ce nu s-au luat şi alte măsuri, domnul Despescu are la dispoziţie o săptămână să îmi prezinte”, a închis Tudose subiectul, trecând direct la fonduri europene.  Şedinţa de Guvern de miercuri a început cu mai mult de o jumătate de oră întârziere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.