Acasă Politic Premierul vrea rapoarte lunare privind aplicarea programului de guvernare

Premierul vrea rapoarte lunare privind aplicarea programului de guvernare

DISTRIBUIȚI

149590 – 30012018 – Prim-ministrul Viorica Vasilica Dăncilă a spus, la prima întâlnire cu miniștrii din Cabinetul pe care îl conduce, că va fi foarte exigentă în ceea ce privește îndeplinirea măsurilor din programul de guvernare.

”Am făcut predarea-primirea cu domnul ministru Mihai Fifor şi vreau să îl felicit pentru asigurarea interimatului. Aceasta este prima întâlnire a echipei guvernamentale şi vreau să vă felicit pe toţi pentru validarea în comisiile parlamentare şi vreau să vă felicit pentru votul obţinut în cadrul Parlamentului. Majoritatea, care astăzi ne-a votat şi care şi-a pus speranţa în noi, cred că aşteaptă din partea noastră responsabilitate în ceea ce priveşte îndeplinirea programului de guvernare. Eu vă asigur de tot sprijinul meu în coordonarea activităţilor între ministere. În acelaşi timp, voi fi foarte exigentă în ceea ce priveşte îndeplinirea măsurilor din program”, a declarat Viorica Dăncilă, la prima întâlnire cu miniştrii Cabinetului său, desfăşurată la sediul Guvernului.

Ea le-a solicitat membrilor Cabinetului său să îi prezinte rapoarte lunare privind stadiul implementării programului de guvernare pentru fiecare minister în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.