Acasă Opinii/Analize Puterea secretarei în România

Puterea secretarei în România

DISTRIBUIȚI

Gigel Știrbu, deputat – 149428 – 17012018 –

Asistăm în această perioadă la un circ politic ai căror protagoniști sunt pesediștii care nu văd orizontul dincolo de Daddy Dragnea. Problema curentă a lui Dragnea a fost, de această dată, eventuala schimbare din funcție a ministresei preferate, Carmen Dan. Și cum premierul Mihai Tudose a îndrăznit să vehiculeze această ipoteză, a fost schimbat din funcția de premier cât ai spune «pește».

Trebuie să ne mirăm cu toții de puterea unei secretare din Teleorman!

Pentru a nu fi schimbată din funcția de ministru al Afacerilor Interne, unde deja și-a demonstrat pe deplin incompetența, șeful suprem Dragnea schimbă iar guvernul, după doar șase luni, când l-a schimbat pe un alt premier indrăzneț, numit tot de el, Sorin Grindeanu.

Nu contează că România este aruncată în criză.

Nu are importanță că România este făcută de râs pentru că s-a anulat vizita premierului Japoniei, deoarece nu mai poate fi primit oficial de Guvernul României, după ce Mihai Tudose a demisionat. De menționat este faptul că este primul premier japonez care vine în România.

Nu contează că românii vor avea mai mult de suferit, după ce puterea de cumpărare și nivelul de trai deja au scăzut dramatic din cauza politicilor iresponsabile, proaste și incompetente luate de guvernele Dragnea 1 si 2, de anul trecut.

Practic, guvernarea României a fost abandonată pentru ca doamna Carmen Dan să nu fie remaniată cumva.

Nu putem să ne întrebăm care va fi nota de plată a românilor pentru anul 2018 din cauza bătăliei clanurilor din PSD, dar fac un apel la membrii coaliției majoritare să se trezească și să pună pe șine România deraiată deja de prea mult timp!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.