Acasă Anchete Justitie David nu scapă de Mladin

David nu scapă de Mladin

DISTRIBUIȚI

 149732 – 08022018 – Cristian David, fost ministru de Interne și ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, are din nou de-a face cu instanțele de judecată.

În iunie 2016, pe numele lui a fost formulată o plângere penală la DNA de către Adrian Mladin (fost primar al comunei Jilava), cu o lună înainte ca acesta să fie condamnat definitiv la închisoare cu executare. Mladin îl acuza pe David de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Inițial, Direcția Națională Anticorupție a închis dosarul, dar Adrian Mladin a atacat această soluție la Înalta Curte de Casație și Justiție și a avut succes, scrie PsNews.ro.

”Admite plângerea formulată de petentul Mladin Adrian împotriva ordonanţei din data de 12 iunie 2016 emisă în dosarul nr. 560/P/2016 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie şi a ordonanţei din data de 9 august 2017 emisă în dosarul nr.289/II-2/2017 de către procurorul şef al Secţiei de Combatere a Infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Direcţia Naţională Anticorupţie. Desfiinţează, în parte, ordonanţele atacate şi trimite cauza la procuror pentru completarea urmăririi penale sub aspectul infracţiunii de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea plângerii formulate de petent rămâne în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi 8 februarie 2018”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.