Acasă Politic Deputatul Gheorghe îi trage de urechi pe Tăriceanu și Dragnea

Deputatul Gheorghe îi trage de urechi pe Tăriceanu și Dragnea

DISTRIBUIȚI

149669 – 05022018 – Într-o scriosare deschisă adresată conducerii Senatului și Camerei Deputaților, deputatul PNL de Ilfov Daniel Gheorghe, reamintește că Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu au ”o obligație neonorată față de poporul român. Nu este singura, de altfel, dar este cea mai importantă, având în vedere că tema a fost cerută în mod explicit și în număr covârșitor: convocarea Referendumului pentru Familie”.

”A trecut un an de când le-ați promis românilor, în calitatea pe care o aveți de oameni politici, că acest referendum va fi derulat în bune condiții. Ați semnat chiar și protocoale în acest sens.

Domnilor lideri ai majorității parlamentare, vă cer să conveniți asupra unei date de principiu și să o comunicați, în mod onest și transparent, celor în slujba cărora vă aflați. Oamenii sunt nerăbdători să-și exercite drepturile garantate de Constituția României. Propunerea mea este ca referendumul să aibă loc în a doua jumătate a lunii martie 2018, într-o perioadă care să permită o participare în număr cât mai mare. Suntem o națiune creștină și punctum.

Îmi doresc foarte mult să sărbătorim Centenarul Marii Uniri așa cum se cuvine, prin consolidarea valorilor identitare care stau la baza neamului românesc”, susține parlamentarul ilfovean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.