Acasă Anchete Interne Încă două autocare cu marfă contrafăcută depistate în Ilfov

Încă două autocare cu marfă contrafăcută depistate în Ilfov

DISTRIBUIȚI

149655 – 02022018 – Ieri dimineață, pe D.N.5 pe raza localității 1 Decembrie, polițiștii ilfoveni au oprit în trafic două autocare, iar în urma unui control au fost descoperite peste 850 de produse succeptibe de a fi contrafăcute, precum și aproximativ 16.000 de piese auto, peste 4.000 de articole vestimentare și aproximativ 100 de kg de alimente fără documente de proveniență.

În jurul orei 5.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice –  Ilfov și ai Poliției Măgurele au oprit pentru control în trafic, pe Drumul Național 5, în localitatea 1 Decembrie, două autocare care efectuau transport de persoane pe ruta Turcia-București. În urma verificărilor, în cele două autocare polițiștii au găsit ascunse în diferite compartimente mai multe bunuri succeptibile de a fi contrafăcute, precum și produse alimentare, piese auto, articole de îmbrăcăminte neinscripționate, fără documente de proveniență.

Bunurile, 230 produse cosmetice, aproximativ 170 de parfumuri, peste 270 de perechi de încălțăminte și peste 200 de articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diferite sigle aparținând unor mărci cunoscute, au fost idisponibilizate de către polițiștii ilfoveni în vederea confiscării, mărfurile fiind succeptibile de a fi contrafăcute.

De asemenea, polițiștii au confiscat aproximativ 16.000 de piese auto, peste 4.000 de articole de îmbrăcăminte dar și aproximativ 100 de kilograme de produse alimentare, pentru care persoanele din cele două autocare nu au putut pune la dispoziție documente de proveniență. La fața locului au fost prezenți pentru sprijin și specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.