Acasă Social Aparare Ministrul Apărării s-a întâlnit cu psihologii militari

Ministrul Apărării s-a întâlnit cu psihologii militari

DISTRIBUIȚI

149674 – 06022018 – La invitația ministrului Apărării Naționale, Mihai Fifor, marți dimineață, începând cu orele 8.30, a avut loc, la Palatul Cercului Militar Național din București, o întâlnire a psihologilor încadrați în structurile de asistență psihologică ale Armatei României.

La activitate au fost prezenți prof. univ. dr. Ion Dafinoiu, președintele Colegiului Psihologilor din România, și prof. univ. dr. Dragoș Iliescu, secretar general al Asociației Psihologilor din România, președintele Comisiei Internaționale de Testare.

Activitatea, organizată de Centrul de investigații sociocomportamentale al MApN, și-a propus o radiografie a problemelor actuale cu care se confruntă sistemul de asistență psihologică pentru militari, precum și perspectivele și soluțiile concrete de dezvoltare, eficientizare și adaptare a asistenței psihologice la standardele și cerințele operaționale impuse de mediul în care acționează militarii armatei române, atât în misiunile de pe teritoriul național, cât, mai ales, în cele din teatrele de operații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.