Acasă Anchete Interne Percheziții în cinci județe

Percheziții în cinci județe

DISTRIBUIȚI
http://www.zi-de-zi.ro/foto-perchezitie-cu-mascati-la-un-spital-din-mures/#ad-image-0

149785 – 13022018 – În această dimineață, polițiștii au efectuat 22 percheziții, în Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Argeș și Prahova, la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro, prin evaziune fiscală și spălare a banilor.

“La data de 13 februarie a.c., polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Dâmbovița, Giurgiu, Argeș și Prahova, precum și de la Poliția Capitalei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au efectuat 22 percheziții, în județele Dâmbovița, Ilfov, Giurgiu, Argeș și Prahova.

Acțiunea a vizat destructurarea unei grupări infracționale specializate în săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare a banilor.

Astfel, în perioada 2014-2017, cei în cauză, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, nu ar fi evidențiat în contabilitate venituri obținute în urma operațiunilor cu materiale reciclabile” transmite Poliția Română.

De asemenea, aceștia ar fi influențat obligațiile fiscale datorate bugetului de stat, în sens negativ, prin înregistrarea în evidențele contabile proprii de cheltuieli fictive. Prejudiciul cauzat este de peste 1.000.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.