Acasă Anchete Interne Percheziții la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri

Percheziții la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri

DISTRIBUIȚI

149692 – 07022018 – Miercuri dimineața, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează cinci percheziții, pe raza județelor Prahova și Ilfov, la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri. Șapte persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează cinci percheziții, în județele Prahova și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a anului 2017 și până în prezent, cei în cauză ar fi sustras bani din seifuri, case de bani și ATM-uri, situate în județele Prahova, Brașov și Buzău. Șapte persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei. La percheziții participă și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.