Acasă Politic Administrația Prezidențială despre raportul prezentat de ministrul Justiției: Neclar. Se impune o...

Administrația Prezidențială despre raportul prezentat de ministrul Justiției: Neclar. Se impune o analiză aprofundată

DISTRIBUIȚI

149952 – 22022018 – La scurt timp după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a prezentat „Raportul privind activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție”, Administrația Prezidențială a făcut o serie de precizări.

Potrivit comunicatului oficial, „din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA și având în vedere că evaluarea activității DNA și a conducerii acestei instituții de către Președintele României diferă de cea a ministrului Justiției, se impune o analiză aprofundată a acestui document, care urmează să fie realizată la nivelul Administrației Prezidențiale de către departamentele de specialitate”.

De asemenea, se face precizarea că președintele României, Klaus Iohannis, s-a declarat, în repetate rânduri, mulțumit de activitatea DNA și a conducerii sale, „punct de vedere pe care și-l menține în continuare”.

În consecință, președintele României „va uza de toate prerogativele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.