Acasă Social Aparare Secretarul Apărării din Marea Britanie, invitat în România

Secretarul Apărării din Marea Britanie, invitat în România

DISTRIBUIȚI

149712 – 08022018 – Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a avut, la 7 februarie, la sediul ministerului, o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, Paul Brummell.

Agenda de discuţii a inclus subiecte de actualitate legate de cooperarea bilaterală şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice.

Ministrul Fifor a apreciat contribuţia Marii Britanii în România în ceea ce priveşte prezenţa militară constantă, pe toate cele trei dimensiuni – terestră, maritimă și aeriană, evidențiind cu precădere sprijinul în cadrul aliat în vederea implementării prezenței NATO în regiunea Mării Negre.

Cei doi oficiali au avut un schimb de opinii cu privire la modalităţi concrete de intensificare a cooperării dintre România şi Marea Britanie, atât în cadrul aliat, cât şi bilateral, în beneficiul forţelor armate ale celor două state.

Ministrul Fifor l-a invitat, prin intermediul ambasadorului Brumell, pe secretarul Apărării al Marii Britanii, Gavin Williamson, să viziteze România în perioada următoare, anunță MApN.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.