Acasă Life Apel umanitar

Apel umanitar

DISTRIBUIȚI

 145321 – 16032018 – Apel umanitar pentru o polițistă bolnavă de cancer! La doar 33 de ani, Irina Tătaru, ofițer la Serviciul de Investigare a Criminațității Economice (SICE) din IPJ Ilfov, trece prin momente dificile după ce a diagnosticată cu tumoră ovariană.

De anul trecut, viața polițistei s-a schimbat… La un control medical, doctorii i-au dat o veste teribilă. O boală cruntă îi măcina trupul firav de ceva timp.

În urma analizelor, medicii i-au spus că are o tumoră ovariană cu evoluție imprevizibilă, ”SD algic pelvian”. A fost operată de urgență, însă destinul s-a întors cu totul împotriva ei. Boala a recidivat acum, iar singura ei șansă de supraviețuire este o operație care s-ar putea face în străinătate. Mamă a unui băiețel de patru ani, polițista speră că Dumnezeu își va întoarce privirea și către ea. ”Nu vreau decât să trăiesc, să-mi cresc copilul și să pot munci în continuare. Este o datorie pe care mi-am luat-o. Și aceea de om al legii și aceea de mamă. Nu pot să mă gândesc că micuțul meu ar putea crește orfan”, spune cu lacrimi în ochi Irina Tătaru.

Cei care pot sări în ajutorul tinerei care se luptă să supraviețuiască o pot face într-un cont bancar deschis pe numele ei. Acesta este RO89RZBR0000060009913646, deschis la Banca Raiffeisen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.