Acasă Politic Eugen Tomac: Liviu Dragnea evită adevărul

Eugen Tomac: Liviu Dragnea evită adevărul

DISTRIBUIȚI
foto: antena3.ro

145151 – 07032018 – Preşedintele PSD încearcă să evite o confruntare cu adevărul, a declarat la RFI preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac. El consideră că audierea lui Liviu Dragnea în Comisia SRI se impune.În opinia lui Eugen Tomac, „cel mai probabil, Liviu Dragnea nu vrea să tranşeze public încă subiecte ce ţin de activitatea domniei sale în relaţia cu SRI-ul în ultimii ani. Mai mult decât atât, e o perioadă destul de agitată în PSD în pregătirea Congresului şi cel mai probabil este deja din ce în ce mai deranjat de abordările pe care le au unii membri din PSD cu privire la subiectul pe care PSD-ul l-a adus în spaţiul public şi anume lupta cu statul paralel. Eu vă anunţ că există răspunsuri oficiale din partea unor instituţii conduse de miniştri PSD, care spun că li se pare o glumă această poveste cu statul paralel”.

Preşedintele executiv al PMP crede că „Liviu Dragnea a ajuns în situaţia în care se încurcă în propriile minciuni şi încearcă să evite o confruntare cu adevărul, iar audierea domniei sale în cadrul comisiei SRI se impune, pentru a clarifica chestiuni ce ţin de interesul public şi în mod special chestiuni ce interesează mare parte din liderii PSD, cei care chiar şi-au asumat şi cred în această gogoaşă pe care a vândut-o Liviu Dragnea în ultima perioadă şi anume lupta cu statul paralel. Nu există un stat paralel în România, aceasta este convingerea mea”.

USR a cerut marţi în cadrul comisiei parlamentare SRI ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie audiat pe 20 martie, însă cererea a fost respinsă prin votul PSD-ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.