Acasă Anchete Interne Jandarmeria: Bărbatul surdo-mut amendat nu striga lozinci, participa la o ”contramanifestație”

Jandarmeria: Bărbatul surdo-mut amendat nu striga lozinci, participa la o ”contramanifestație”

DISTRIBUIȚI

145394 – 21032018 – Jandarmaria Romana a reactionat, marti, la acuzatiile ca a amendat un barbat surdo-mut din Capitala pentru ca ”a participat si a scandat” lozinci anti-PSD la Congresul Extraordinar al partidului din data de 10 martie 2018 si a transmis ca Ioan Duia a fost amendat pentru participare la o contramanifestatie.

Jandarmeria nu a explicat insa de ce in procesul verbal intocmit pe numele barbatului sunt mentionate si scandarile, avand in vedere ca acesta este surdo-mut.

Jandarmeria Romana susține ca ”persoana la care se face referire a participat, alaturi de mai multe persoane, in data de 10 martie a.c. la o contramanifestatie si a fost sanctionata pentru acest fapt, lucru precizat in procesul-verbal la rubrica ‘incadrarea faptei’ (art. 26 lit. g. din Lg. 60/1991), fapta prevazuta de legea adunarilor publice cu sanctiune intre 500 si 5.000 de lei”.

”Asupra temeiniciei si legalitatii aspectelor mentionate de agentul constatator in descrierea faptei din procesul-verbal incheiat se poate pronunta doar o instanta de judecata, in cazul in care procesul-verbal va fi contestat de catre respectiva persoana”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti. Foto: Aktual24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.