Acasă Anchete Interne Metoda ”împrietenirii” – tot mai folosită

Metoda ”împrietenirii” – tot mai folosită

DISTRIBUIȚI

 145079 – 05032018 – Luni dimineața, polițiștii din Mehedinți efectuează 8 percheziții, pe raza județelor Mehedinți și Dolj, precum și pe raza municipiului București, la persoane bănuite de infracțiuni contra patrimoniului. 10 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La 5 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din București și Dolj, efectuează 8 percheziții, în județele Mehedinți și Dolj, precum și în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și înșelăciune.

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda ”împrietenirii”. De asemenea, ar fi indus și menținut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur. Zece persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri. De asemenea, vor fi puse în aplicare două mandate de aducere cu însoțitor pe raza județelor Mehedinți și Argeș. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.