Acasă Cultura/Media Ministrul Culturii cheamă controlul

Ministrul Culturii cheamă controlul

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

145289 – 15032018 În vizor – ”Cuminţenia Pământului”, ”Monumentul Marii Uniri de la 1918” din Arad și ”Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia”

George Ivașcu, ministrul Culturii, a solicitat, cere Corpului de Control al Prim-ministrului verificarea mai multor proiecte în care este sau a fost implicată, de-a lungul timpului, instituție.

Astfel, ministrul cere verificări pentru proiectele ”Cuminţenia Pământului”, ”Monumentul Marii Uniri de la 1918” din Arad și ”Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia”, dar și a altor activități desfășurate de Secretariatul General al Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

De asemenea, se cere şi verificarea activității Companiei Naţionale a Imprimeriilor Coresi și a Regiei Autonome de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor RomâniaFilm.

Am făcut această solicitare în ideea unei auditări corecte și transparente a situației. Este o misiune de control deschisă și vom comunica în mod transparent concluziile verificărilor mai sus menționate„, a explicat ministrul George Ivașcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.