Acasă Politic Pentru Florin Iordache totu-i bine

Pentru Florin Iordache totu-i bine

DISTRIBUIȚI

145072 – 02032018 –  Diferenţa de opinie dintre Bucureşti şi Bruxelles a fost rezolvată prin vizita prim-vicepreşedintelui CE, Frans Timmermans, în România, a afirmat la RFI deputatul  Florin Iordache, şeful comisiei parlamentare speciale pentru legile justiţiei.Florin Iordache susține că vizita lui Frans Timmermans în România a fost ”reuşită”: „Vorbesc din perspectiva parlamentară că a fost o vizită reuşită, cel puţin întâlnirea de la Parlament. Știu că dumnealui a avut foarte multe întâlniri, dar şi în perspectiva declaraţiei pe care a avut-o cu noi la Parlament, dar şi în perspectiva declaraţiei de presă de la finalul zilei. Cel puţin cu noi, discuţiile au fost punctuale pe MCV, cât şi pe legile justiţiei. România a făcut nişte paşi importanţi, paşi care trebuie continuaţi, astfel încât la finalul acestui an toate acele imperfecţiuni care mai există şi acele corelări care mai trebuie făcute sau acele chestiuni care sunt prezentate în ultimul raport MCV să fie finalizate”.

Deputatul susţine că diferenţele de opinie dintre Bucureşti şi Bruxelles au fost rezolvate: „Diferenţa de opinie de până acum cred eu că a fost rezolvată şi în discuţia cu noi, cât şi în discuţiile cu preşedinţii celor două Camere, a fost domnule, dacă sunt probleme şi apar diferenţe între punctul nostru de vedere şi punctul dvs. de vedere, fără îndoială, haideţi să le rezolvăm printr-un dialog concret şi rapid, adică acea diferenţă de opinie care a apărut în luna decembrie, prin informarea din partea Comisiei şi realitatea şi ceea ce a spus CCR mai departe cred că acela a fost punctul să zicem sensibil”.

Florin Iordache afirmă că discursul lui Frans Timmermans nu a avut nuanţe critice la adresa coaliţiei PSD-ALDE: „Eu n-am sesizat un discurs critic la adresa coaliţiei, că până la urmă, ceea ce avem de făcut avem de făcut şi Putere şi Opoziţie, sunt paşi pe care în perioada următoare sau măsuri care trebuie implementate şi trebuie făcute împreună. Nu cred că a fost şi nu am remarcat pe un subiect anume, pentru că n-au fost subiecte anume asupra cărora puteau fi formulate critici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.