Acasă Anchete Interne SRI a suspendat Colegiul Național de Informații

SRI a suspendat Colegiul Național de Informații

DISTRIBUIȚI

145153 – 07032018 – Colegiul Național de Informații are activitatea suspendată, a anunțat Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” din cadrul Serviciului Român de Informații (SRI). Într-un comunicat de presă, Academia SRI a informat că „a demarat verificări în privința tuturor absolvenților acestor cursuri”.

În ceea ce îl privește pe ministrul Eugen Teodorovici, Academia a anunțat oficial că a decis să îi anuleze certificatul de absolvire a programului postuniversitar de la Colegiul Național de Informații. Amintim că Teodorovici a declarat anul trecut, într-o emisiune la TVR, că are o o diplomă de la Academia Națională de Informații, dar nu știe în ”ce”, fiindcă „nu am fost nici măcar o dată”.
Colegiul Național de Informații face parte din Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, ca structură care derulează cursuri postuniversitare de formare și dezvoltare profesională. Din 2017 rectorul ANI este Adrian-Liviu Ivan, iar din 2016 directorul Colegiului Național de Informații este Iulian Fota.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.