Acasă Sport Trei medalii românești la Europenele de tenis de masă pentru tineret

Trei medalii românești la Europenele de tenis de masă pentru tineret

DISTRIBUIȚI

145205 – 12032018 – Românii au obținut trei medalii, una de argint și două de bronz, la Campionatele Europene de tenis de masă pentru sportivii sub 21 de ani, desfășurate la Minsk (Belarus), între 8 și 11 martie.

Cristian Pletea a ieșit vicecampion european la tineret, după ce a fost învins dramatic, în finala de simplu masculin, de cehul Tomas Polanski, cu scorul de 4-3. Anterior, Polanski l-a eliminat pe un alt român, în semifinalele aceleiași probe. Este vorba despre Rareș Șipoș, cel care, astfel, a obținut medalia de bronz.

În proba de dublu feminin, perechea formată din Adina Diaconu și Andreea Dragoman a încheiat concursul pe locul al treilea, după ce au pierdut semifinala jucată împotriva perechii Solomia Brateiko (Ucraina) – Natalia Bajor (Polonia), cu scorul de 2-3. Andreea Dragoman și Alina Diaconu au mai evoluat și în proba de simplu feminin. Prima a pierdut meciul din faza optimilor, jucat împotriva polonezei Natalia Bajor, cu scorul de 1-4. Cea de-a doua a pierdut, cu scorul de 2-4, tot în optimi, în fața belarusei Alina Nikiceanka.

În proba de dublu feminin, Elena Zaharia a făcut echipă cu rusoaica Valeria Șcerbatîh, însă cele două s-au oprit în optimi, unde au fost învinse de perechea Brateiko – Bajor. Sursa: RRA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.