Acasă Anchete Interne Avansări în grad la Jandarmeria Ilfov

Avansări în grad la Jandarmeria Ilfov

DISTRIBUIȚI

 145644 – 04042018 –  La sediul Inspectoratului Județean al Jandarmeri Ilfov a avut loc o adunare festivă, care a marcat 168 de ani de la semnarea actului prin care domnitorul Grigore Alexandru Ghica a promulgat ”Legiuirea pentru Reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi”, document care marchează întemeierea Jandarmeriei de astăzi. La această activitate au participat Marius Ghincea, prefectul județului lfov, Florentina Costea, inspector școlar general al Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, comisarul șef de poliţie Manuel Bărăitaru din partea I.P.J. Ilfov, colonelul Dumitru – Iulian Sibișeanu, împuternicit comandant al Şcolii de Aplicaţie pentru Ofiţeri ”Mihai Viteazul” a Jandarmeriei Române (fost cadrual unității), precum și reprezentanți ai presei locale.

În deschiderea evenimentului, colonelul Bogdan Enescu, șeful Jandarmeriei Ilfov, și locotenent-colonelul Dumitru Dumitriu, prim-adjunct al comandantului, au prezentat mesajele transmise cu acest prilej tuturor camarazilor de armă de ministrul de Interne și de șeful Jandarmeriei Române.

De asemenea, invitaţii şi jandarmii prezenţi în sală au urmărit un scurt film despre misiunile si istoricul Jandarmeriei Române.

Un moment emoţionant şi mult aşteptat de jandarmi a fost constituit de avansarea în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim a doi ofiţeri şi a nouă subofiţeri. Au mai fost acordate prin ordin al comandantului Enescu diplome de merit, mulţumiri sau felicitări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.