Acasă Anchete Interne Contrabandist de 75 de ani, oprit cu focuri de armă

Contrabandist de 75 de ani, oprit cu focuri de armă

Poliţiştii de frontieră botoșăneni au tras opt focuri de avertisment în plan vertical pentru a opri un bătrân care făcea contrabandă cu țigări cu căruța

DISTRIBUIȚI

146051 – 27042018 – Aseară, în jurul orei 20.00, polițiștii de frontieră au observat un atelaj hipo condus de un bărbat care se deplasa dinspre râul Prut către localitatea de frontieră Baranca.La somaţia verbală a polițiștilor, bărbatul a sărit din căruţă şi a încercat să fugă, profitând de întuneric şi vegetaţie, iar oamenii legii au tras opt focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea reglementărilor legale în vigoare.

La scurt timp, bărbatul, în vârstă de 75 de ani, a fost prins. În căruță, sub un strat de lucernă uscată, erau șase colete, ambalate în folie de culoare neagră, în care se aflau aproape 3.000 de pachete ţigări, marca Ashima, de proveniență Duty Free, în valoare totală 14.000 lei.

Bărbatul a declarat că a fost contactat de o persoană necunoscută pentru a transporta țigările de la malul râului Prut în localitatea Baranca, urmând să primească pentru această operaţiune suma de 500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.