Acasă Politic Dacian Cioloş vorbește despre candidatura sa  

Dacian Cioloş vorbește despre candidatura sa  

DISTRIBUIȚI

145628 – 03042018 – Fostul premier Dacian Cioloş declară la RFI că obiectivul partidului Mişcarea România Împreună este ca după alegerile parlamentare din 2020, să poată forma un Guvern. El spune de asemenea că şi-a propus să candideze la primele alegeri care vor avea loc anul viitor, adică la cele pentru Parlamentul European.Întrebat dacă va candida la alegerile europarlamentare din 2019, Dacian Cioloş a răspuns: „Lucrurile astea o să le discutăm în partid, după ce partidul va fi înfiinţat, dar personal, da, îmi doresc acest lucru. Am tot fost acuzat în ultima vreme că nu mi-am asumat până acum niciodată o candidatură şi în condiţiile acestea, am spus că dacă intru în politică, voi candida la primele alegeri, oricare ar fi ele. Deci în măsura în care primele alegeri vor fi alegeri europarlamentare şi cu atât mai mult cu cât am o experienţă pe domeniul acesta, dacă în partid vom considera că asta e o soluţie bună şi că pot să aduc un plus, voi candida”.

Şi această candidatură o s-o integrăm într-o abordare mai largă, pentru că obiectivul nostru este ca în 2020 la alegerile parlamentare, după alegerile parlamentare din 2020, să putem fi parte a guvernării, să putem forma un Guvern”, precizează fostul premier.

Dacian Cioloş a anunţat vineri că a depus la tribunal actele pentru înfiinţarea partidului Mişcarea România Împreună, desprins din platforma civică România 100.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.