Acasă Uncategorized Expoziția Felină Internațională de Primăvară SofistiCAT – Cats & Tales

Expoziția Felină Internațională de Primăvară SofistiCAT – Cats & Tales

DISTRIBUIȚI

 145719 – 11042018 – Peste 250 de pisici din nouă țări vor putea fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 14 și 15 aprilie la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.

Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10.00 și 17.00, va avea ca punct culminant concursul “Best In Show”, în care cele mai frumoase pisici din expozitie se vor întrece pentru un loc pe podium. Un juriu internațional va evalua exemplare de pisici din rasele Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Sphynx și Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Orientală și Siameză.

Sâmbătă 14 aprilie, în pauza dintre arbitraj si concursul final  “Best in Show”, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai valoroase pisici din România, trofeul National Winner.

Duminică, 15 aprilie, crescătorii de Norvegiană de Pădure au pregătit pentru public o prezentare specială.

Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania “Arată că îți pasă”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate, spre adopție.

Vizitatorii vor putea participa la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictură pe față. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete).

Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.